Temišvar Frankfurt avionom Vizer

Poštovani zanima me da putujem na relaciji Temišvar Frankfurt avionom Vizer kompanijom. Koja je cijena avionske karte? Odlazak bi bio 21. aprila, a povratak 12. maja. I recite mi koji je red letenja. Srdačan pozdrav. Zdravko Marović, Bački Petrovac

Posetilac: Zdravko Marović, Bački Petrovac
Datum: 15.04.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Temišvar Frankfurt avionom Vizer-TRENUTNO SE NE OBAVLJAJU

Poštovani gospodine Maroviću,

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air redovno leti na liniji Temišvar Frankfurt avionom Vizer. Cena povratne avionske karte na liniji Temišvar Frankfurt avionom Vizer u terminima putovanja 21.04.19-12.05.19. sa svim taksama po putniku iznosi 9955 dinara. Da biste avionsku kartu Temišvar Frankfurt avionom Vizer kupili po ovoj povoljnoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Za sve dodatne informacije u vezi teme Temišvar Frankfurt avionom Vizer možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Temišvar Frankfurt

Po sadašnjem planu letovi na liniji Temišvar-Frankfurt-Temišvar se NE OBAVLJAJU.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Nemačku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Temišvar-Frankfurt-Temišvar preporučujemo Vam da za sebe i saputnike obezbedite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.